Lakeuden ristin, Tangomarkkinoiden ja Paula Koivuniemen kotikaupungin, Seinäjoen, Wanha Mestari nostaa valokeilaan niin alueen historiallisia lähtökohtia kuin tämän päivän vetovoimatekijöitä. Ravintolan valokuvakokoelma taustoittaa Seinäjoen kehityksen tärkeimpiä vaiheita aina 1700 –luvun lopulta lähtien. Ensimmäiset maininnat Seinäjoen kylästä ovat 1550-luvun lopulta. 
Vuonna 1798 perustettiin Östermyran ruukki jonka ympärille syntyi teollisuutta ja maataloutta. Toisen vahvan kehityssysäyksen antoi 1880-luvulla rautateiden rakentaminen. Vuonna 1960 Seinäjoki sai kaupunkioikeudet. 

Kaunis kesäilta ja suomalaiskansallinen tango - yhtälö, joka sai Ilmajoen Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Lasse Lintalan ja MTV3:n ohjelmajohtaja Tauno Äijälän mielikuvituksen lentämään kesäisenä iltana 1980-luvun alkupuolella. Idea oli kantava. Tangomarkkinoista on tullut yksi Suomen suurimpia yleisöjuhlia. 

Tapahtumat

Pe-la

Kaupungin paras karaoke klo 21.00–03.00

Ke

Karaoke klo 21.00–02.00

Torstaisin Darts-viikkokisat klo 18.30

Viikkokisat hyvässä seurassa, kaikki on tervetulleita mukaan kokeilemaan. Mukana sekä naisia ja miehiä ikäluokkaa 18–55 v., myös alaikäiset pääsevät mukaan.

Ajanvietteeksi tarkoitetut

  • Tanssilattia
  • RAY
  • Biljardipöytä (tauolla)
  • Päivän lehdet