Kauneuden kaipuu on ihmismielen rakennusaine esteettisen ympäristön ja mielenrauhan luomiseen. Riihimäki tunnetaan lasin ja kristallin kaupunkina. 
Riihimäen lasi perustettiin vuonna 1915.Lasitehdas oli sotien edellä Skandinavian suurin, antaen työtä jopa 1500:lle lasitehtaalaiselle. Sodan jälkeisessä kulttuurissa oli luonnollista korostaa kotoisia arvoja. Me riihimäkeläiset kiitämme Riihimäen Lasia ja suuntaamme katseemme kohti kaunista tulevaisuutta, kuten ihmiset ennen meitä ovat tehneet.

Muistamme nauttia hetkestä sekä kaikesta kauniista tässä ja nyt. Pub Wanha Mestari Rity haluaa jatkossakin olla osa mukavia ja mieleenpainuvia hetkiä joita voimme yhdessä lepposasti viettää. Nähdään arkisin ihan muuten vain juoman ja herkullisten pubiruokien äärellä. Tai tervetuloa valitsemaan ne kaikkein mielekkäimmät Karaoke biisit perjantaisin ja lauantaisin aina pikkutunneille klo 03.30 saakka.

Tapahtumat

Ti

Baarikeno klo 18.00

Pe–la

Karaoke klo 21.00–03.30

Formula 1

Formula- viikonlopun kaikki kisalähetykset livenä !!!

Bilemestari

La 20.7 Mestarin Terassipäivä

Mestarin perinteinen terassipäivä 20.7.2019 klo 14 alk. - pientä purtavaa - musisointia ja imitointia a`la Martti Koivisto - Arpajaiset - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN