Hyppää pääsisältöön

Wanha Mestari Seinäjoki

Avoinna tänään 17-22 Katso kaikki aukioloajat
ma suljettu, ti 17-22, ke 17-01, to 17-01, pe 15-03, la 15-03, su suljettu
Keskuskatu 6, Seinäjoki 040 487 2479
» Ota yhteyttä

Wanha Mestari is back!  Olemme avanneet viihtyisän olohuoneen aivan torin laidalle, osoitteeseen Keskuskatu 6. Terassikautena pääset nauttimaan myös aurinkoisesta terassistamme. 

Olemme panostaneet laajan juomavalikoimamme ja pienen purtavan lisäksi erilaisiin ajanviettomahdollisuuksiin. Pelaa vaikka biljardia kaverin kanssa, heitä dartsia tai piipahda lukemassa päivän lehdet. Myös laululinnut ovat lämpimästi tervetulleita, karaoke pääset laulamaan viikoittain! Viikonloppuisin tanssikansaa viihdyttävät DJ sekä liveartistit.

Nähdään Mestarissa, lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumat

Ma-Ti 17-22, Ke 17-01

Alkuviikon iloiset tunnit ja happy hour tarjoukset

Perjantaina & Lauantaina

Karaoke

Torstaisin

WallRiver Darts Club viikkokisat aina joka torstai!

Bilemestari

Hovimuusikko ilkka 22.11.Showtime kello 22.30

Kun pikkujoulukausi marraskuussa on parhaimmillaan, mikä olisikaan hauskempi pikkujoulujen bileillan pelastaja kuin radio Suomipopilta tutuksi tullut Hovimuusikko Ilkka? No ei sitten mikään! Marraskuussa rykäistään kannat kattoon Ilkan nerokkaiden sanoitusten ja hauskojen välispiikkien tahdittamana. Showtime noin klo 22.30.

Ajanvietteeksi tarkoitetut

  • Biljardipöytä
  • Dartsi
  • Päivän lehdet
  • Karaoke 
  • Tanssilattia
  • Happy Hour
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1499 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc:1640) in /var/www/webroot/ROOT/includes/bootstrap.inc on line 1503 Virhe | Wanha Mestari

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.