Siirry sisältöön

Maistuvia makuja ja korttelin lämmintä tunnelmaa

Gastropubien maistuva ruoka, rento tunnelma ja lämminhenkinen palvelu kutsuvat sinut viihtymään. Kotimaiset raaka-aineet, paikalliskulttuuri ja maistuva arki toimivat innoittajinamme. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Mutkaton kortteliravintola lähelläsi

Löydät Wanha Mestari Gastropubit kolmelta paikkakunnalta KuusamostaTampereelta ja Haukiputaalta. Pääset tutustumaan ravintoloiden ruokalistoihin jokaisen ravintolan omilla sivuilla.

Kaikki gastropubien ruoka on valmistettu rakkaudella, kunnioittaen suomalaisia raaka-aineita ja perinteisiä ruuanvalmistustapoja. Ideologiamme on tarjota maistuvaa ruokaa ilman turhaa hienostelua. Kortteliravintolat ovat lähellä alueen asukkaita ja haluammekin olla osa asiakkaidemme elämää, niin arkea kuin juhlaa. Vuokraamme tilojamme myös yksityistilaisuuksiin, kysy lisää lähimmästä Wanhasta Mestarista.

Maistuvan ruuan ja rennon tunnelman lisäksi olemme panostaneet myös monipuoliseen juomavalikoimaan. Juomalistalta löytyy kattava valikoima panimotuotteita sekä rento ja mutkaton viinivalikoima – perinteisiä drinkkejä unohtamatta.