Siirry sisältöön

Ravintolaelämyksiä lahjaksi Restelin lahjakorteilla! 

Restelin lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa ystävää tai itseäsi ja tarjota monipuolisia ravintolaelämyksiä. Lahjakorttiemme avulla voit nauttia mieleenpainuvista hetkistä kaikissa Restelin operoimissa juoma- ja ruokaravintoloissa. Olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa kylmien juomien tai maistuvan pubiruoan äärellä – lahjakorteilla voit valita kattavasta juoma- ja ruokaravintolavalikoimastamme mieleisesi. 

Fyysiset lahjakortit ostat kätevästi ravintoloistamme ja digitaaliset lahjakortit ostat nopeasti sovelluksistamme sekä Food & Events -sivujen nettiselainversiosta sekä Food&Events -verkkokaupasta.

Anna lahja, joka maistuu ja ilahduttaa – valitse Restelin lahjakortti! 

Näin ostat Restelin lahjakortin: 

Voit ostaa Restelin lahjakortin suoraan Restelin operoimista ravintoloista (fyysiset lahjakortit) tai näppärästi eri brändiemme sovelluksista (digitaaliset lahjakortit). Voit myös lisätä fyysisen lahjakorttimme sovelluksiisi, jolloin se toimii digitaalisen lahjakortin tavoin. Digitaalinen lahjakortti toimii ainoastaan suomalaisissa puhelinnumeroissa (puhelinnumeroissa, jotka alkavat maakohtaisella puhelinkoodilla +358). 

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Restelin operoimissa juoma- ja ruokaravintoloissa. Lahjakortti toimii maksuvälineenä niin kassalla, itsepalvelukassalla tai sovelluksessa. 

Tutustu Restel lahjakorttien käyttöä koskeviin ehtoihin täältä.